Android oyun indir

Kendi sitelerinizi burada tanıtabilirsiniz.

Moderatörler: quaint, Tardigrada

melek
Genel Yetkili Adayı
İletişim:

Android oyun indir

Mesaj gönderen melek »

Android oyun indir

Resim

2012-2013 yılların da yükselişe geçen android işletim sistemi beraberinde android oyun, android uygulama, piyasasınıda hızla yükseltti. Android oyun ve uygulamaların her geçen gün sayısının artması ve bu uygulamaların güncelleme işlemlerinin sürekli devam etmesinden ötürü kullanıcılar android işletim sistemini tercih etmeye başladılar.

Dünya'nın en büyük android oyun ve uygulama indirme sitesi olan www.apkoyunlar.com türk sitesi olarak dünyanın en büyük android oyun indirme arşivini elinde tutuyor. Sürekli editörleri tarafından yeni oyun ve uygulamaları sitesine ekleyen bu site açıldığı günden beridir sürekli kullanıcı sayısını da arttırmayı başarıyor.

Ayrıca Site sahibi yerli android oyun ve uygulama üreticilerinede sitesinde ücretsiz destek sağlıyor. Onların ücretsiz reklamlarını yayınlıyor.

Site sahibi oyun ve uygulamaları eklerken oyun veya uygulama ile ilgili bütün detaylarıda sitesine ekliyor. Böylelikle telefonunuzun android sürümünün destekleyip desteklemediğine kadar indirmeden detaylı bir bilgiye sahip olabiliyorsunuz. Her gün akşam 21:00-23:00 aralarında yeni android oyun, ve android uygulamaları, sitesine ekliyor.

Site sahibi ile isterseniz Bize Ulaşın bölümünden iletişime geçip android oyun isteklerinde bulunabiliyorsunuz.

apkoyunlar.com

“Site tanıtım” sayfasına dön