Smmm Kursları Siteleri
Moderatörler: quaint, Tardigrada
-
- Üye
- İletişim:
Smmm Kursları Siteleri
Smmm kursları serbest muhasebeci mali müşavir olmak isteyen adayların girmiş oldukları staja başlama ve yeterlilik sınavına hazırlık müfredatını benimseyen ve adaylara eğitim veren özel eğitim kurumlarıdır. Smmm soruları kursları illere göre genel dağılımına bakacak olursak, kırsal kesimde yaşayan adayların ne yazık ki bu tür imkanlardan faydalanabilme imkanlarının daha az olduğunu görürüz. Özellikle küçük ve az gelişmiş yerleşim bölgelerimizde smmm soruları sayısı diğer illerdeki smmm kursları sayısından çok daha düşüktür. Üstelik yüksek ücretler, pek çok dar gelirli adayın bütçesini aşmakta, dolayısıyla bu adayların herhangi bir smmm kursunu takip etmesi olanaksızlaşmaktadır. Bu sorunlar göz önünde bulundurularak hazırlanmış olan smmm sınavlarına hazırlık eğitim setleri, adayların smmm sınavlarına en iyi şekilde hazırlanmalarına olanak sağlar. Dershane ortamında hazırlanmış olan set, sesli ve görüntülü videolardan oluşmaktadır. Alanında uzman bir eğitim kadrosunun sunduğu smmm soruları ile bu sette konu anlatımlarının yanı sıra bol miktarda pekiştirici örnek soru ve çözümü de yer almaktadır.