Spk Kursu Siteleri
Moderatörler: quaint, Tardigrada
-
- Üye
- İletişim:
Spk Kursu Siteleri
SPK kursu spk sınavına hazırlanan adayların gitmiş olduğu kurslardır. SPK kursu kendi içerisinde bir takım branşlara ayrılır. Bunları şu şekilde ayırabiliriz: SPK Bağımsız Denetim, SPK Kredi Derecelendirme, SPK Kurumsal Yönetim, SPK Gayri Menkul ve Konut Değerleme, SPK Temel Düzel, SPK İleri Düzey, SPK Türev- Araçlar. Tüm alanlarda uzmanlaşmak ve bu sayede meslek kariyerinde ilerlemek isteyenler SPK’nın her yıl açmış olduğu sınavlara katılmak zorundadırlar. Hem iş hayatına devam ederek yoğun bir tempoda koşturmaya devam eden hem de sınava hazırlananlar herhangi bir SPK kursları için vakit ayırmakta zorlanabilirler. Ya da bütçesi uygun olmayanlar bu kurslara devam edemeyebilirler. Tüm bu sorunlara çözüm amaçlı çıkarılmış olan SPK sınavlarına hazırlık eğitim setleri evinizin konforunda SPK kursu ortamını yakalamanızı sağlar. Bu sayede çok fazla bütçe ayırmak zorunda kalmadan kendi istediğiniz zaman dilimlerinde ders çalışma olanağı bulabilirsiniz. SPK sınavlarına hazırlık eğitim setleri sesli ve görüntülü videolardan oluşur ve tüm dersler ile bu derslere ait örnek soru çözümlerini içerir.