Ankara Nakliyat

Kendi sitelerinizi burada tanıtabilirsiniz.

Moderatörler: quaint, Tardigrada

ozalgur
Yeni Üye
İletişim:

Ankara Nakliyat

Mesaj gönderen ozalgur »

Site Adresi:elvannakliyat.com
Kuruluşu: 2007
İçerik:ankara nakliyat
Tanıtımı:

Resim

Ankara evden eve nakliyat sektöründe faaliyet gösteren firmamız, eşya ve mallarınızı huzur ve

mutluluk içinde taşımak için bütün imkânlarını hizmetinize sunmak için büyük bir çaba

harcamaktadır. Güvenli ve Sigortalı bir şekilde
ankara evden eve nakliyat, Depolama - Paketleme

Hizmetleri, Nakliyat ,Taşımacılık ve bunların yanında asansörlü taşımacılık da firmamızda

mevcuttur. Taşımacılık işlerinizde daha hızlı karar verebilmeniz için şirketimiz ile irtibata geçmeniz

yeterlidir.
Ankara nakliyat çalışanlarımız size en iyi danışmanlığı ve

hizmeti verecektir.Ülkemizde evden eve nakliyat sektörü ve taşımacılık ile ilgili bir standart

bulunmamasına rağmen, firmamız sektör içinde edinmiş olduğu tecrübelerini uluslararası

standartta hizmet verdiği müşterileri ve hizmet ortaklığı yaptığı bir çok yabancı firma ile birlikte bir

standarda oturtmuş ve ülkemizde henüz bir "Evden Eve Nakliyat Hizmeti" ile ilgili bir eğitim kurumu

olmamasına rağmen personeline vermiş olduğu bilgi ve sektörün gerektirdiği tutum ve davranışlar

açısından sektöründe eğitimci olmaya çalışmaktadır.Amacımız batıda ülkelerinde uygulanan ve bu

sektörel oluşumun ülkemizde de ankara nakliye olarak

firmamız tarafından başlatıldığını ispat etmektir. Bu nedenledir ki, firmamız tarzı, çağdaş

standartlar bazında bir evden eve nakliyat hizmetini en ekonomik, en güvenli, en dürüst biçimde

tüm Türkiye'ye sunmaktır. Sizde firmamızın taşıdığı mutlu insanlardan olmak istiyorsanız, ofis

personelimizle bağlantıya geçip, taşınmak isteğinizi belirtiniz. Sizden randevu alacak firma

yetkilimiz, hem eşyaları yerinde görecek, hemde canlı olarak beklentilerinize çözüm sunacaktır.

Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkürü bir borç biliyoruz.

“Site tanıtım” sayfasına dön