Bu Site Tam Size Göre

Kendi sitelerinizi burada tanıtabilirsiniz.

Moderatörler: quaint, Tardigrada

gunhan_izim64
Genel Yetkili Adayı
İletişim:

Bu Site Tam Size Göre

Mesaj gönderen gunhan_izim64 »

Değerli çocuklar, sizlere güzel bir haber vereceğiz. Sizler için çok eğlenceli bir site oluşturduk. Her yönüyle sizin ilginizi çekecek, sürekli orada olacağınız bir site. İçinde yeşillikler var. İçinde doğa var. Sevdiğiniz hayvanlar var. Beğendiğiniz meyveler var. Sizi fazlası ile keyiflendireceğinden eminiz. Artık bu site dışına çıkamayacak, arkadaşlarınızı davet edeceksiniz. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

Resim
çiftlik yarışı

Sitemiz http://www.ciftlikyarisi.com adı ile girebileceğiniz, çok renkli bir site. İçinde çiftlik bulacaksınız. Burada tavşanları yarıştırabileceksiniz. İsterseniz meyve yetiştireceksiniz. En sevdiğiniz meyvelerden olan çilekleri göreceksiniz. Artık onları siz toplayacaksınız. Çiftçilik yapacaksınız. Toprak süreceksiniz. Doğa ile ilgili her şeyi yapabileceğiniz bir site burası. Sabırsızlandığınızı biliyoruz ama çok kısa bir şey kaldı okumanız gereken çiftlik yarışı hakkında. Ben bu siteden ne öğreneceğim diyebilirsiniz. Onu da anlatalım hemen. Doğayı yakında tanıyacaksınız. Eğlenceli bir şekilde çilekleri, tavşanları, toprağı kullanacaksınız. Gerçek hayatta gördüğünüz çileğe de, toprağa da, tavşana da yeşilliğe de çok daha anlamlı bakacaksınız. Arkadaşlarınıza anlatacaksınız. Ben bunu oyunda oynuyorum diyeceksiniz. Anlatacaksınız. Düşünceleriniz de konuşacaklarınız da artacak.Sitede oyun oynamak çok kolay. çiftlik yarışı adı ile bulunan yarışı açtığınızda büyük keyif alacaksınız. Oyun hiç bitmesin isteyeceksiniz. Hele ki yanınızda bir arkadaşınız varsa birlikte fikir alışverişi yapacaksınız. Birbirinizden fikir, öneri alacaksınız. Birbirinize neler yapmanız gerektiğini anlatacaksınız. Tüm oyunlara girebilmek ve onlar oynayabilmek gerçekten çok kolay. Hiç zorlanmayacaksınız çocuklar. İnternete yabancı değilsiniz. Birçok oyunu da oynuyorsunuz. Arkadaşlarınız ile sohbetlerinizde bu oyunlardan konuşuyorsunuz. Onlara oyunlarda geçtiğiniz bölümleri anlatıyorsunuz. Nasıl başardığınızı anlatıyorsunuz. Bunları yaparken de çok mutlu oluyorsunuz. En önemli konularınızdan bu oyunlar. Gerçekten bu site de sizin en çok konuştuğunuz konulardan biri olacak. Önce oyunları oynamaya başlayın ardından sohbetleriniz de artacak. Ben annem veya babamdan izin alarak oynayabiliyorum diyenler için de iyi bir haber verelim. Merak etmeyin bu siteye anne ve babanız hiçbir itirazda bulunmayacaktır. Size hiçbir şekilde bir uyarıda bulunmayacak, oyunları oynamanızı engellemeyecektir. Onlarda bu sitenin ne kadar kaliteli ve size ne kadar uygun olduğunu gördükten sonra size sonuna kadar izin vereceklerdi. Haydi bakalım şimdi oyun zamanı. Site sizi bekliyor.

“Site tanıtım” sayfasına dön