Bir hobi olarak oyun oynamak

Kendi sitelerinizi burada tanıtabilirsiniz.

Moderatörler: quaint, Tardigrada

gunhan_izim64
Genel Yetkili Adayı
İletişim:

Bir hobi olarak oyun oynamak

Mesaj gönderen gunhan_izim64 »

Bugün nefes almanın bir anlamı oldu oyunlar. Yoğun iş temposundan, sıkıcı muhabbetlerden, can sıkan olaylardan kaçmanın bir yolu oldu. İnsana stres attıran, bir anlık da olsa dertlerini unutturan bir hobi oldu. Tabii ki bunu yaratan son dönemdeki kaliteli oyun yapımlarıydı kuşkusuz. Bu Play Station için de bilgisayar oyunları için de geçerli. Özellikle kilometre sınırı tanımayan çoklu oyun seçenekleri de bu hobiyi, bir zevke, keyfe dönüştürdü.

Resim
ben 10 oyunları
Sadece futbol oyunları değil, fantastik uçak oyunları, terörle mücadeleyi anımsatan helikopter oyunları, değişik strateji oyunları oldukça genişletti bu hobi dünyasını. İnsanlar oldukça ilgili bir şekilde yöneldiler bu akıma. Play Station turnuvalarında yıldız oyuncu olma hayali ile evde idmanlar yapanların sayısı hiç de az değil. Artık bu oyunlar para kazanma aracı olarak da kullanıldığından, bu işe aynı zamanda profesyonellik de katıldı. Kısacası büyük bir sektör oluştu. Baktığımızda bu oyunlarda yapımcı firmaların ne kadar kazandı.

http://www.yildizoyuncu.com adresini ziyaret ederek yeni moda avatar oyunları ve Ben 10 oyunlarını ücretsiz oynayabilirsiniz.

“Site tanıtım” sayfasına dön