Fragman izle

Kendi sitelerinizi burada tanıtabilirsiniz.

Moderatörler: quaint, Tardigrada

tanerayas
Sadık Üye
İletişim:

Fragman izle

Mesaj gönderen tanerayas »

Fragmanın tarifi ile yazımıza başlamak istiyorum. Fragman filmi tanıtan, reklamını yapan kısa gösterim anlamını taşımaktadır ve genelde film tanıtımları için yapılmaktadır. Tanıtımı yapılacak bir filmin mutlaka fragman gösterimi yapılmalı ve bu şekilde daha fazla izleyiciyi beyaz perde ile buluşturması sağlanmalı.
Bakın dikkat edelim fragmanı izlenen ve çok gösterim yapan filmler gişe rekorları ve hâsılatı kırarak rekor izlenime sahip olmuşlardır, buda gösteriyor ki bu başarını en büyük payı fragman konusundadır. Peki, nasıl olmalıdır fragman, nasıl başarılı bir fragman izleyiciye gösterilmeli? Kısa bir gösterim olmalı en ateşli sahnelere izleyiciye ulaşmalı ama aynı zamanda içimizde bir merakta uyandırmalı, uyandırmalı çünkü o küçük gösterimin peşinden milyonlar sinema salonlarına giderek filmin izlenmesi sağlanmalı.
Güncel tanıtım fragman’larını nereden izliyorsunuz? Bu sorumun cevabını yakın zamanda bulduğum bir site ile kendim sağlıyorum fragana.com gösterime girdiği anda sizlere çok kısa bir süre zarfında yayınlanmasını sağlıyor ve filmin tanıtılması konusunda bir nebzede olsa yapımcılarına yardımcı olmuş oluyor. Fragman izle yazısını tıklayarak siteye hemen ulaşabilir eski ya da yeni kaçırdığınız tüm fragmanları yeniden seyredebilirsiniz.

“Site tanıtım” sayfasına dön