merhaba forumcularr
2013 ün sonuna geldik. Bir yılı daha geride bıraktım, bir yıl daha yaşlandım.
Elimde kahvem kulağımda Teoman’dan bugün benim doğum günüm şarkısı. Evet evet bugün benim doğum günüm.
Bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım. Derken yaş otuz beş yolun yarısı eder.
Ee ben daha yarının yarısına bile gelmemişken bu ne böyle karamsarlık dedim attım kulaklığı fırlattım kahveyi açtım moda oyunumu ettim dansımı.
Ohh bee dansla beraber eğlenceli şarkılarla kendime geldim. Bu ne böyle karamsarlık hali. Zaten okul açılacak azcık kaldı. Ondan önceki zamanı da böyle karamsar karamsar geçirirsem vayy benim halimeee.
En iyisi ben gidip bi de bahçe oyunuma bakayım hasat zamanı gelmiştir. Ee ne de olsa geldi hasat zamanı şimdi puan toplama zamanııı..
bahçe oyununda hasat var dediler geldik
Moderatörler: quaint, Tardigrada
-
- Yeni Üye
- İletişim:
-
- Yeni Üye
- İletişim:
Re: bahçe oyununda hasat var dediler geldik
Merhaba Arkadaşlar,
Bir oyun düşünün içinde dans edebiliyorsunuz alışveriş yapabiliyorsunuz diğer insanlarla konuşup tanışabiliyor çok yakın iki dost olabiliyor hatta aşık olup çift olarak bir çok yeni ve farklı özellikleri deneyebiliyorsunuz! Bitmedi peki ya gerçekten dans etmek isterseniz ? İşte bu oyun bunu da yaptı Mstar Dans Okulu'nu açtı.Yanlış Duymadınız Mstar Dans Okulu İstanbul'dan oyuncularına ücretsiz dans dersleri vermeye başladı.Dansa karşı tutkunuz ve isteğiniz varsa kaçırmayın! Mstar Hayattır!
Bir oyun düşünün içinde dans edebiliyorsunuz alışveriş yapabiliyorsunuz diğer insanlarla konuşup tanışabiliyor çok yakın iki dost olabiliyor hatta aşık olup çift olarak bir çok yeni ve farklı özellikleri deneyebiliyorsunuz! Bitmedi peki ya gerçekten dans etmek isterseniz ? İşte bu oyun bunu da yaptı Mstar Dans Okulu'nu açtı.Yanlış Duymadınız Mstar Dans Okulu İstanbul'dan oyuncularına ücretsiz dans dersleri vermeye başladı.Dansa karşı tutkunuz ve isteğiniz varsa kaçırmayın! Mstar Hayattır!

-
- Yeni Üye
- İletişim:
Mstar oyununda kaç levelsin 

-
- Yeni Üye
- İletişim:
gercekten çok güzel bir oyun Mstar!!