webmaster forumu
Moderatörler: quaint, Tardigrada
-
- Süper üye
- İletişim:
webmaster forumu
Web Adresi: webforumlari.net
Sahibi: webforumlari
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: webforumlari
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler
Merhaba değerli forum sakinleri sizlere web forumlarında kendinizi nasıl geliştireceğinizi paylaşmak istiyorum.Gün geçmiyorki sanal aleme yeni bir forum yeni bir web sitesi katılmasın hızla büyüyen internet aleminde sizlerde bir parçası olmak istemezmisiniz bir web siteniz yada bir forum siteniz webmaster forumu sizlere bu güzelliği sunuyor kendinizi geliştirebilecke yada sıfırdan başlamak isteyenlere bire bir olan sitemizde sizleride aramızda göremek isteriz.çalışma arkadaşlarımız sizler için elinden gelen bilgileri paylaşmaktadır ve çok basit bir anlatım şekliyle sizlere sunmaktadır. Webmaster forumlarında kendizi geliştirin ve günlük yaşantınızda kullana bileceğiniz bilgiler edine bilirsiniz sizler için özenle hazırladığımı sitemize sizleride bekleriz kullanımı çok basit olan sitemizde üye olun ve faydanlamaya başlayın iyi forumlar saygılarımızla...
Sahibi: webforumlari
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: webforumlari
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler
Merhaba değerli forum sakinleri sizlere web forumlarında kendinizi nasıl geliştireceğinizi paylaşmak istiyorum.Gün geçmiyorki sanal aleme yeni bir forum yeni bir web sitesi katılmasın hızla büyüyen internet aleminde sizlerde bir parçası olmak istemezmisiniz bir web siteniz yada bir forum siteniz webmaster forumu sizlere bu güzelliği sunuyor kendinizi geliştirebilecke yada sıfırdan başlamak isteyenlere bire bir olan sitemizde sizleride aramızda göremek isteriz.çalışma arkadaşlarımız sizler için elinden gelen bilgileri paylaşmaktadır ve çok basit bir anlatım şekliyle sizlere sunmaktadır. Webmaster forumlarında kendizi geliştirin ve günlük yaşantınızda kullana bileceğiniz bilgiler edine bilirsiniz sizler için özenle hazırladığımı sitemize sizleride bekleriz kullanımı çok basit olan sitemizde üye olun ve faydanlamaya başlayın iyi forumlar saygılarımızla...
-
- Yeni Üye
- İletişim:
Re: webmaster forumu
Merhaba Arkadaşlar,
Bir oyun düşünün içinde dans edebiliyorsunuz alışveriş yapabiliyorsunuz diğer insanlarla konuşup tanışabiliyor çok yakın iki dost olabiliyor hatta aşık olup çift olarak bir çok yeni ve farklı özellikleri deneyebiliyorsunuz! Bitmedi peki ya gerçekten dans etmek isterseniz ? İşte bu oyun bunu da yaptı Mstar Dans Okulu'nu açtı.Yanlış Duymadınız Mstar Dans Okulu İstanbul'dan oyuncularına ücretsiz dans dersleri vermeye başladı.Dansa karşı tutkunuz ve isteğiniz varsa kaçırmayın! Mstar Hayattır!
Bir oyun düşünün içinde dans edebiliyorsunuz alışveriş yapabiliyorsunuz diğer insanlarla konuşup tanışabiliyor çok yakın iki dost olabiliyor hatta aşık olup çift olarak bir çok yeni ve farklı özellikleri deneyebiliyorsunuz! Bitmedi peki ya gerçekten dans etmek isterseniz ? İşte bu oyun bunu da yaptı Mstar Dans Okulu'nu açtı.Yanlış Duymadınız Mstar Dans Okulu İstanbul'dan oyuncularına ücretsiz dans dersleri vermeye başladı.Dansa karşı tutkunuz ve isteğiniz varsa kaçırmayın! Mstar Hayattır!

-
- Yeni Üye
- İletişim:
XenDarkk Oyun önerin için teşekkürler. İçinde müzik eylence dans dostluk var ve daha sayamadığım bir çok özellik. Görüntü kaliteside süpermiş sanki gerçek gibiler.
Herkesin bu oyunu bir defa incelemesi gerekir. Vazgeçemiyeceğine eminim. http://www.trmstar.com

-
- Yeni Üye
- İletişim:
Hayatımda asla unutamayacağım bir 6 hafta geçirdim diyebilirim. O kadar güzeldi ki
Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=QM-Wl2OanpQ

-
- Yeni Üye
- İletişim:
Yeni bir'de dans okulu açılmış düşünsenize hem oyunda dans ediyorsunuz hemde oyun içi arkadaşlarınızla dans öğreniyorsunuz bence çok güzel sizde deneme ister misiniz? http://www.trmstar.com/Haber/Detay/m...iliyor-/527544
-
- Yeni Üye
- İletişim:
Mstarda resmen yeni bir aile edindim. Oyunda başlayan arkadaşlıklarım gerçek hayatımda da devam ediyor. 1.5 yıldır yeni bir çevrem var. Oyunu oynayanlar ne demek istediğimi ve bu güzel duyguları anlayacaklardır eminim 

-
- Yeni Üye
- İletişim:
Mnemosyn yazdı:Mstarda resmen yeni bir aile edindim. Oyunda başlayan arkadaşlıklarım gerçek hayatımda da devam ediyor. 1.5 yıldır yeni bir çevrem var. Oyunu oynayanlar ne demek istediğimi ve bu güzel duyguları anlayacaklardır eminim
-
- Yeni Üye
- İletişim:
Kesinlikle katılıyorum
Mstar hayatımı değiştirdi diyebilirim : 

-
- Yeni Üye
- İletişim:
MStar dans ve müzikli muhteşem bi oyun bence bide dans okulu açmış çok iyi yaa 1.5 yıldır oynuyorum bunun gibi oyun görmedim 

-
- Yeni Üye
- İletişim:
Zamazom yazdı:MStar dans ve müzikli muhteşem bi oyun bence bide dans okulu açmış çok iyi yaa 1.5 yıldır oynuyorum bunun gibi oyun görmedim