Dansın, arkadaşlığın, eğlencenin hatta aşkın ortak noktası bu sitede ---> www.trmstar.com
Uzun zamandır keyifle oynadığım bu oyuna sizleri de bekliyorum..
Dans Etmeye Hazır mısınız?
Moderatörler: quaint, Tardigrada
-
- Yeni Üye
- İletişim:
-
- Yeni Üye
- İletişim:
Re: Dans Etmeye Hazır mısınız?
Çok güzel bir oyun. Bende oynamıştım. Herkese tavsiye ederi. Müzik ve dansın buluşması hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı:)
-
- Yeni Üye
- İletişim:
Zevkle oynadıgım bi oyun dostluk arkadaslık sosyal bi oyun aynı zamanda muzik tabiki kim begenmezki tavsiye ediyorum 

-
- Yeni Üye
- İletişim:
Duyudunuz mu arkadaşlar Mstar dans okulu açmış
Gidecek olan varsa bana da haber verin

-
- Yeni Üye
- İletişim:
Merhaba Arkadaşlar,
Bir oyun düşünün içinde dans edebiliyorsunuz alışveriş yapabiliyorsunuz diğer insanlarla konuşup tanışabiliyor çok yakın iki dost olabiliyor hatta aşık olup çift olarak bir çok yeni ve farklı özellikleri deneyebiliyorsunuz! Bitmedi peki ya gerçekten dans etmek isterseniz ? İşte bu oyun bunu da yaptı Mstar Dans Okulu'nu açtı.Yanlış Duymadınız Mstar Dans Okulu İstanbul'dan oyuncularına ücretsiz dans dersleri vermeye başladı.Dansa karşı tutkunuz ve isteğiniz varsa kaçırmayın! Mstar Hayattır!
Bir oyun düşünün içinde dans edebiliyorsunuz alışveriş yapabiliyorsunuz diğer insanlarla konuşup tanışabiliyor çok yakın iki dost olabiliyor hatta aşık olup çift olarak bir çok yeni ve farklı özellikleri deneyebiliyorsunuz! Bitmedi peki ya gerçekten dans etmek isterseniz ? İşte bu oyun bunu da yaptı Mstar Dans Okulu'nu açtı.Yanlış Duymadınız Mstar Dans Okulu İstanbul'dan oyuncularına ücretsiz dans dersleri vermeye başladı.Dansa karşı tutkunuz ve isteğiniz varsa kaçırmayın! Mstar Hayattır!

-
- Yeni Üye
- İletişim:
Mstar açmış olduğu dans okulunu sende gördünmü kayıtlar kapanmış ama tekrar açıldığında toplu bir arkadaş ortamı olarak gide biliriz ne dersiniz .http://www.trmstar.com/Haber/Detay/msta ... or-/527544
-
- Yeni Üye
- İletişim:
burdaki arkadaşlar bana ulaşabilirse semt olarak yakın ve uzak herşeyi planlayarak birşeyler yapabiliriz isterseniz Mstar sen başkasın
dans okulu akarrr bu fikri düşünen kişiyi tebrik etmek lazım
birde bir daha ne zaman ve ne şartlarda olucak bilgi geçen olursa eline paylaşabilirmi ?
teşekkürler ve iyi forumlar 

-
- Yeni Üye
- İletişim:
İlkine katıldım Şansım olsa da 2.sine de katılabilsem :d Çok güzeldi çok