Merhaba, ben tam bir
MMORPG Oyunu hastasıyım. Ben de yıllarca Metin2 oynayan çılgınlardanım. Fazlaca vakit harcayanlardandım. Uykumdan fedakarlık yapıp Metin2' de yaşıyordum resmen. Artık yenilikçi ve daha iyi bir oyun bulmaya karar verdim. Sonra başkalarından duyduğum Metin2'den bile çok çok çok daha iyi Cengiz Han 2' yi denemeye karar verdim. Metin2' nin pabucu dama atıldı resmen. Kendime resmen kızdım neden daha önce Cengiz Han 2' yi oynamamışım diye. Ama zararın neresinden dönersen kârdır derler ya aynen o hesap. Kasmaya başladım. Resmen yeni bir hastalık oluştu bende

En iyi özelliği ise oyunda yokken tecrübe puanı alabiliyorsun. Oyun donanımı olarak en iyi MMORPG Oyunu bence. Oyun görevlileri de sürekli oyundalar ve yardımcı oluyorlar. Oyuncunun en çok düşünüldüğü ve memnuniyetin çok iyi bir şekilde sağlandığını düşünüyorum. Tabiii sadece ben değil

Bence sizde hemen denemelisiniz hatta başlayın derim.
Aynı zamanda bana bir oyun yetmez aynı kalitede bir MMORPG Oyunu daha istiyorum diyorsanız herkesin hemfikir olduğu
Battle Of The Immortals oyununu kesinlikle öneririm. Keşke bir gün 24 saat değilde 240 saat olsa da gün bitmese diyeceğiniz bu iki oyun geçen zamanın hakkını fazlasıyla veriyor. Şimdiden herkese başarılar diliyorum...