İzmir toner dolumu

Kendi sitelerinizi burada tanıtabilirsiniz.

Moderatörler: quaint, Tardigrada

ozan7455
Genel Yetkili Adayı
İletişim:

İzmir toner dolumu

Mesaj gönderen ozan7455 »

2008 yılından beri , izmir ve manisa'da toner dolum işi yapan bir firmadan bahsetmek istiyorum,

izmir toner dolumu , her marka ve model toner dolumunda güvenilir ve kaliteli hizmet veriyorlar,

kamu kurumları,özel hastaneler,okullar,dersaneler,avukatlar,mali müşavirler,noter ve meslek odaları gibi kurumsal müşterilerin yanında, yıllardır düzenli olarak bizim gibi hizmet alan bireysel müşterileri var,

en kaliteli toner tozu, işçilik sayesinde müşteri memnuniyeti esasına göre hareket ediyorlar,

izmir toner dolumu , chip derdini ortadan kaldıran toner reset yazılımların en güncel ve sağlıklı versiyonlarını temin etmenize olanak sağlıyor,samsung marka yazıcımıza sorunsuz bir şekilde yazılım atarak bu dertten kurtardılar.

izmir toner dolum , mobil toner dolum aracı sayesinde kapınıza kadar gelmektedir,

ayrıca, her toner dolum sonrası,ödediğiniz ücretin %10 u kadar, sayısı on'u bulan yelpazede ve sizin seçeceğiniz bir yardım kurumuna,sizin adınıza bağışta bulunuyorlar, örneğin 20 TL dolum yaptırdınız,anında 2 TL internet bankacılığı üzerinden bağış yapıyorlar.

bence bu vb düşüncelerin,firmaların sayısının artması gerekiyor.

internet siteleri : http://www.izmirtonerizmir.com , gsm : 0 532 666 78 87 , yetkili : serdar özgül

“Site tanıtım” sayfasına dön