Eğlenceli ben bilmem eşim bilir oyunları

Kendi sitelerinizi burada tanıtabilirsiniz.

Moderatörler: quaint, Tardigrada

osman75
Genel Yetkili Adayı
İletişim:

Eğlenceli ben bilmem eşim bilir oyunları

Mesaj gönderen osman75 »

Web Adresi: http://www.benbilmemesimbiliroyunum.com
Sahibi: benbilmemesimbiliroyunum
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: benbilmemesimbiliroyunum
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:

Kanal d’nin ünlü programı olan ben bilmem eşim bilir insanlar tarafından oldukça fazla ilgi görmektedir. Eğlenceli zaman geçirmek için birçok insan bu programı takip etmekte ve buradaki oyunları eğlenceli bir şekilde izlemektedir. Ancak bu oyunları gerçeği gibi olmasa da internet üzerinden oynayabilir ve kendi yeteneğinizi test edebilirsiniz.

Ben bilmem eşim bilir oyunu birçok internet sitesinde bulunmaktadır. Bu oyunu girerek bar masası oyununu oynayabilirsiniz. Örneğin ben bilmem eşim bilir oyunu çeşitlerinden birisi olan bar masası oyununun maraton türü olan oyun diğer oyunlara göre daha eğlencelidir.

Ben bilmem eşim bilir oyunu olan maraton, televizyonda izlediğiniz bar masası oyunu ile neredeyse aynıdır. Masanın bir başında diğer başına bardakları göndermektesiniz. Bu sırada süre sizin lehinize saymaktadır. Bardağı masanın belirli bölgelerine getirdiğiniz size ek süre ve puan kazandıracaktır. Bu şekilde sürenin yettiği kadar bardağı karşı bölgeye atabilir ve puan kazanabilirsiniz. Bu sırada eğlenceli bir şekilde zaman geçirebilir ve bu oyunda yapabileceğiniz kendi rekorunuz ile zevkli vakit geçirebilirsiniz. Bunun yanında arkadan gelen sesler eğlenceyi daha fazla arttıracak ve sizi oyun için motive edecektir. Eğlenceli olduğu kadar acı bir oyun olan ben bilmem eşim bilir acı biber oyunu ise yarışmacıların en çok zorlandığı yarışlardan birisidir. Ama ne kadar da zorlansalar da ne kadar çok eğlendikleri de bir gerçektir.

“Site tanıtım” sayfasına dön