Smmm Soruları Sitesi
Moderatörler: quaint, Tardigrada
-
- Üye
- İletişim:
Smmm Soruları Sitesi
Smmm soruları hakkında bilgi edinmek isteyenlerin ilk olarak kayda alması gereken şey smmm staja başlama sınavının çoktan seçmeli test iken, smmm yeterlilik sınavının yazılı sınav şeklinde olacağıdır. Smmm soruları genel kültür, genel yetenek ve alan bilgisi ile ilgili derslerden gelmektedir. Muhasebeci adayı, her şeyden önce bir serbest muhasebeci mali müşavirin ya da yeminli mali müşavirin yanında üç yıl staj yapmak zorundadır. Bunun ardından gireceği smmm yeterlilik sınavında her dersin smmm soruları puanı 50 nin altında olmamak kaydıyla tamamı toplanır ve ortalama alınır. Barajın 60 olduğu bu sınavda smmm soruları dışında, yanında staj yapılan meslek erbabının değerlendirme notu da ayrı bir ders olarak değerlendirilir. Smmm soruları için hazırlanan adaylara yönelik çıkartılmış olan smmm sınavlarına hazırlık eğitim setleri, alanında uzman bir eğitim kadrosu tarafından hazırlanmıştır. Hem konu anlatımlı hem de örnek soru çözümlü olan bu set sesli ve görüntülü videolardan oluşur. Tüm mevzuat güncellemelerinin sürekli olarak yapıldığı smmm sınavlarına hazırlık eğitim setleri ile smmm sınavlarına evinizin konforunda rahatlıkla çalışabilirsiniz.