Smmm Soruları Sitesi

Kendi sitelerinizi burada tanıtabilirsiniz.

Moderatörler: quaint, Tardigrada

canercik
Üye
İletişim:

Smmm Soruları Sitesi

Mesaj gönderen canercik »

SMMM soruları serbest muhasebeci mali müşavir olmak isteyen muhasebeci adaylarının girmiş oldukları sınavlarda çıkan sorulardır. Staja başlama ve yeterlilik sınavlarından oluşan SMMM sınavlarında sorulan SMMM soruları staja başlama sınavında test şeklinde iken, yeterlilik sınavında yazılı şeklinde yapılmaktadır. Dolayısıyla değerlendirmeler daha fazla zamanda yapılabilmekte ve bir takım sıkıntıların yaşanması kaçınılmaz olmaktadır. Smmm staj için hazırlık yapan muhasebeci adaylarının çalışması gereken dersler genel kültür, genel yetenek ve alan dersleridir. SMMM sorularının da yer aldığı smmm kursları hazırlık eğitim setleri tüm bu sorumlu olunan dersleri içerir. Konu anlatımlarının yanı sıra bol miktarda örnek soru ve çözümlerine de yer verilmiştir. Dershane ortamında hazırlanan bu setler HD ses ve görüntü kalitesine sahiptir. Tüm mevzuat güncellemeleri yapılmış durumdadır ve içerik alanında uzman bir eğitim kadrosu tarafından hazırlanmıştır. Dershaneye gitmeden, fazla ücret ödemeden faydalanabilecek smmm sınavlarına hazırlık eğitim setleri, ev konforunda ders çalışma imkanı sağlar.

“Site tanıtım” sayfasına dön