mmofps

Kendi sitelerinizi burada tanıtabilirsiniz.

Moderatörler: quaint, Tardigrada

SeveralX
Yeni Üye
İletişim:

mmofps

Mesaj gönderen SeveralX »

Selamlar
Konsollarda oyun oynamaktan hoşlanan biriyim. Bilgisayarda genelde strateji ve rpg oyunlarını tercih etsem de, ara sıra FPS oynamayı denemiş ancak başarılı olamamıştım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine oynamaya başladığım Wolfteam, bu düşüncelerimi ilk başlarda değiştirecek gibi gözükmese de, alışmaya başladığımda aslında hiç de o kadar zor olmadığını anladım.
Wolfteam’i çekici kılan en güzel tarafı sadece FPS olarak oynamak zorunda olmayışınız. Sadece kurtlarla oynayabildiğiniz ve birçok oyunda göremeyeceğiniz modları sayesinde, benim gibi beceriksiz oyuncuları da içerisinde barındırmayı beceriyor. Silah kullanımı diğer mmofps oyunlar gibi önemli bir yer tutuyor gibi gözükse de, aslında oyunun özünde Kurt formunda ne kadar iyi oynadığınız yatıyor.
Kurt ile oynamaya başladığınızda Wolfteam baştan aşağı değişiyor desem yalan olmaz. Tamamen bir aksiyon oyununa dönen Wolfteam, sizi bir anda farklı bir oyun oynuyormuşsunuz hissine sürüklüyor. Benim en çok hoşuma giden tarafı da bu oldu.
Wolf team oyna sayfasından başlayabileceğiniz Joygame’in bu mmofps oyunu, eminim birçoğunuzun hoşuna gidecektir.

“Site tanıtım” sayfasına dön