Köpeğinize Ödül Verin

Kendi sitelerinizi burada tanıtabilirsiniz.

Moderatörler: quaint, Tardigrada

gunhan_izim64
Genel Yetkili Adayı
İletişim:

Köpeğinize Ödül Verin

Mesaj gönderen gunhan_izim64 »

Köpekler insanlarla en iyi anlaşabilen hayvanlardır. Sahiplerine olan sadakatleri ve sevimlilikleri onların her zaman sevilmesine neden olmaktadır. Köpekler insanlar için her zaman çok iyi arkadaş olmuşlardır. Onların diğer hayvanlara göre daha farklı bir davranışları vardır. İnsanlarla yarışan, koşan, oynayan bu sevimli dostlar her zaman özel bir ilgi isterler ve bu ilginin karşılığını da mutlaka verirler. Resim Köpeğinizin sizin lider olduğunuzu öğrenmesi ve söylediklerini yapabilmesi için mutlaka köpek eğitimi verilmesi gerekir. Özellikle k9 eğitimi çok zor bir işlemdir. Polis köpeği olarak eğitilen bu hayvanlar inanılmaz sonuçlara sebep olmaktadırlar. Polislerle birlikte adrenalin yaşayan bu hayvanların eğitim süreci çok önemlidir. Bu konuda kendi kalitesini belli eden kişiler veya kurumlar vardır. Her cins köpek eğitimi verilmektedir ve bu çok iyi bir uygulamadır. Köpekler sahibinin lider olduğunu hissettiğinde kendi konumunu daha iyi bilecek ve siz ne derseniz onu yapacaktır. İşten geldiğinizde ayağınıza terliklerinizi bile getirebilecek olan bu hayvanlar köpek eğitimi ile çok farklı bir boyut atlamaktadırlar. Eğitimsiz köpekler sahibini dinlemez, sürekli oyun oynamak ister, üzerine atlar, sert olan her şeyi parçalamaya çalışır ve hele ki evinizdeyse evinizi mahvedebilir. Eğitimli bir köpeğiniz olsun istiyorsanız onu henüz yavruyken bu işlemlere başlatmalısınız. Köpeğinizin rahatına düşkün biriyseniz eğer eğitim verilen yerlerde köpek pansiyonu olduğunu da bilmenizi isteriz. Köpeğiniz eğitilirken konforu da düşünülmektedir. Köpek otelinden de haberiniz vardır. Köpeğiniz için bir tatil planlıyorsanız sizin için birçok seçenek sunulabilir. Köpeğinizle köpek otelinde en az sizin kadar iyi ilgilenirler ve köpeğiniz harika bir zaman geçirir. Günlüğü çok da ekonomik fiyatlarda olan bu oteller hakkında bilgi almak için http://www.vonjuliet.com adresine uğrayabilirsiniz. Hem eğitilmesini sağlamak hem de eğitildikten sonra ona ödül olarak bir tatil sunmak sizin elinizdedir.

“Site tanıtım” sayfasına dön