Ben Saçlarıma Kavuştum
Moderatörler: quaint, Tardigrada
-
- Genel Yetkili Adayı
- İletişim:
Ben Saçlarıma Kavuştum
Genetik sebepler yüzünden bazı insanların saçları erken saçta dökülmeye başlıyor. Bunun o kişinin psikolojisindeki etkiyi tahmin edebiliyorsunuzdur. Ben 25 yaşındayım ve 18 yaşımda saçlarım dökülmeye başladı. Saçlarımı her gün biraz daha kaybediyor olmak, aynalardan kaçamama, kendimi görmek istemememe sebep oluyordu. Arkadaşlarımın arasında kel kalacağıma dair söylentiler o zamanlardan başlamıştır. Gerçekten söyledikleri gibi de oldu. 4 5 sene içerisinde saçlarımın çoğunu kaybettim. Dökülmesini engelleyebilmek içinse yapmadığım şey, denemediğim ürün kalmadı. Toplum içerisinde kel diye anılmaktan ve öyle görünmekten nefret ediyordum. Özgüvenimi ise henüz 18 yaşındayken elimden bırakmaya başlamıştım.
Sabahları yastığımı görmek istemiyordum. Her yatışımda saçlarımın bir kısmını daha yastığımda bırakarak kalkmak üzüyordu. Duş sırasında dökülen saçlarımdan hiç bahsetmiyorum bile. Artık kel olmayı göze alarak, silik bir hayat tarzına başlayacakken saç ekimi fikrini ciddice düşünmeye başladım. Neden olmasın, herkes yaptırabilir dedim. Çevremdeki insanlara konuyu açtığımda doğal olmayacağından, yaptırmamam gerektiğinden bahsettiler. Hatta kel görüntüme çok alıştıklarını söyleyerek eğlendiler. Bense saç ekimi fikrinde ciddi ve kararlıydım. Hemen bir araştırmaya yapmaya başladım. Saç ekimi nasıl yapılır, ne kadar sürede saçlar tekrar çıkar, acı verir mi hepsini öğrendim. Bugüne kadar saç ekimi yaptıran herkes güvenilir ellerde yaptırdığı zaman memnun kalmış. Hem doğal bir görüntü kazanmış hem de bir daha hiç dökülmeyecek olan saçlara sahip olmuş. Saç ekimi yaptıran insanlarla birebir görüştüm. Onların fikirlerini aldım ve hepsinden olumlu yanıtlar duydum. Dikkat etmem gereken şeyin saç ekimi sonrasında saçlarımı yıkayışım olduğunu ve güvenilir bir yerde yaptırdığım zaman başka dikkat etmem gereken bir şeyin kalmayacağını söylediler. Saç ekimi konusunda çoğu aynı yeri önerdi. Web sitesi üzerinden iletişim kurup daha fazla bilgi alabileceğimi duydum. Başvurduğum ilk adres http://www.magicsacekimi.net adresi oldu. Bir randevu aldım ve ilk önce saç analizimi yaparak işleme başladılar. Çok kısa süre içerisinde de eski saçlarıma kavuştum. Şimdi çok mutluyum, sizlerinde başvuracağı ilk adresin bu web site olmasını öneriyorum.