Mustafa Eraslan Hakkında Genel Bilgiler

Kendi sitelerinizi burada tanıtabilirsiniz.

Moderatörler: quaint, Tardigrada

Thesagopa2012
Yeni Üye
İletişim:

Mustafa Eraslan Hakkında Genel Bilgiler

Mesaj gönderen Thesagopa2012 »

Televizyon ve internet gibi medya araçlarını sıkı takip eden kişiler, muhakkak Dr. Mustafa Eraslan’ ın ismini en az birkaç kez duymuşlardır. Hemen her gün farklı kanallarda karşımıza çıkan ve insanlara sağlık alanında birçok bilgi sunan Dr. Mustafa Eraslan’ ı biraz yakından tanıyalım. 1963 yılında İstanbul’da gözlerini dünyaya açan Eraslan, ilkokuldan liseye kadar çok başarılı bir eğitim hayatı geçirmiştir. Hatta ortaöğretime geçiş için yapılan sınavda derece yaparak başarısını perçinlemiştir. Üniversite sınavı sonrasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yerleşen Eraslan, burada da çok iyi bir eğitim alarak doktor kişiliğine bürünmüştür. Eğitim hayatı ve sonrasında sürekli sağlık çalışmaları ile ilgilenen ve kendini çok değişik araştırmaların içinde bulan Mustafa Eraslan, ünlü eczacı Mustafa Tekin ile beraber bitkisel ürünlerin kullanımına dayalı çalışmalara imza atmıştır. Beraber buldukları Clavis Panax sayesinde tıp dünyasında devrim yaratan bu ikili, birçok insanın derdine derman olmayı başarmıştır. Clavis Panax, kesinlikle kimyasal bir ürün değildir ve bir tür gıda takviyesi olarak kullanılmaktadır. Daha dinç, daha sağlıklı ve daha kuvvetli yaşamak isteyen kişilerin tercih edeceği bir ürün olan Panax, birçok hastalığa iyi gelmektedir.

Resim

Dr Mustafa Eraslan, eğitim hayatını çok iyi değerlendirmiş ve öğrenmesi gereken her şeyi kendi yorumlamaları ile beraber ciddi bir şekilde öğrenmiştir. Büyük bilgi ve birikimini insanlara hizmet olarak sunan Eraslan, bu sayede yüz binlerce insanın sevgisini ve duasını kazanmıştır. Kendi ürettiği ya da yapımında aktif rol aldığı ürünler, hala kullanılmaktadır. Bu ürünleri düzenli olarak kullananlar, şikâyetlerinden kurtulmaya başlamış ve bu ürünleri başkalarına da önermişlerdir. Mustafa Eraslan, bundan sonra imza atacağı çalışmalarda da insan sağlığına yarar sağlayıcı ürünler bulmaya çalışacaktır. Sizler de bu ürünler sayesinde kaybettiğiniz sağlığınıza yeniden kavuşabilir, memnun kaldığınız ürünleri sevdiklerinize ve ailenize tavsiye edebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için http://www.clavispanax.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

“Site tanıtım” sayfasına dön