Kuruluş Tarihi: 2011
İçerik: Flash Oyun
Tanıtım:
İnternette bir çok flash oyunlar bulunmakta. En zorlu mücadeleli bir sektörde oyun sektörü
olduğunu hepimiz biliyoruz. Nedeni ise çok basit. Çok fazla kişinin flash oyun sitelerini
açması oyun sektöründe rekabetin çoğalmasına sebep oldu. Bu sektöre adım atan bir
diğer site oyun an. Site ismi kadar içeriğininde güzelliğinden diğer zamanlar emin olabileceği
inancındayım ve bunu korumaktayım. Daha henüz yeni bir site olmasına karşın siteye ilk
girişte kaliteli bir site olacağını görünüşüyle ve kullandığı yazılım ile kendini göstermekte.
Oyun sektörünü zorlayacağı kesin.

Flash oyunlar çocuklarımızın vazgeçilmez birer hayat felsefesi diyebiliriz. Çocukların bu
denli oyunlardan zevk almasının sebebi ise basit bir şekilde oynanabilmesidir. Çok hızlı
bir şekilde nasıl oynandığını keşfeden çocuk flash oyun sektörünü geliştirmekte. Oldukça
fazla para dönen oyun sektörü diğer pc oyunlarında da aynı şekilde çok üstün şekilde paralar
dönmekte. Bu konular aslında bizi ilgilendirmiyor. Oyun an sitesini kesinlikle ziyaret etmenizi
istiyorum. Tasarım konusunda yorumlarınızı yazarsanız bizlere çok katkıda bulunursunuz.