Toshiba, Klavyesi Ayrılabilen Ultrabook Portégé Z10t’yi Tanı

Gelişen Teknolojiden En Yeni Haberler

Moderatör: Tardigrada

Cevapla
kbakcaoglu
Genel Yetkili Adayı
Mesajlar: 321
Kayıt: 10 May 2013 00:01
İletişim:

Toshiba, Klavyesi Ayrılabilen Ultrabook Portégé Z10t’yi Tanı

Mesaj gönderen kbakcaoglu »

Toshiba, tablete gösterilen ilginin artması ve notebook PC satışlarının da düşüş yaşaması sonucunda her iki ihtiyacı da karşılama niteliğinde olan bir Ultrabook çıkardı.

Henüz duyurulan yeni Ultrabook Portégé Z10t, özellikle iş dünyasında büyük kolaylıklar yaratması amacıyla tasarlanmış. Tabletin ve notebook PC’nin bir arada kullanılmasına yönelik taleplere cevap niteliğinde olan yeni Portégé Z10t modelinin iş dünyasından talep görmesi bekleniyor. Windows 8 Pro ile çıkış yapan bilgisayar&tablet, hem inceliğiyle hem de pratik kullanımıyla dikkatleri üzerine çekecek. Ultrabook modundan tablet moduna çok olay şekilde geçilebilmekte. Burada ilgi çeken nitelik ise tablet modunda el yazısı ile kullanma olanağının bulunması. Pratik ve sezgisel olan tablet modu, taşıma, güvenlik ve sağlamlık konusunda son derece iyi.

Yeni Ultrabook Portégé Z10t güçlğ ve hızlı performansını Ultrabook’lar için geliştirilen Intel® Core™işlemciler ve dahili yüksek hızlı SSD’lerden alıyor.

Cihazın temel özelliklerine baktığımızda 29.5 cm (11.6” 1920x1080) Full HD yüksek parlaklıklı dokunmatik ekran görüyoruz. 11.6 inch olması onu ekran sınıfında en hafif ve en ince Windows 8 Pro hibrit bilgisayar yapıyor. Tam arka aydınlatmalı klavye özelliğini ve multi-touch touchpad bulundurduğunu da ekleyelim.




Resim

“Teknoloji Haberleri” sayfasına dön